Image

Endokrinolozi u Moskvi

Cijene: od 900 do 5200 / sr.

Cijene: od 1499 do 4950 / sr.

Cijene: od 1699 do 4500 / sr.

Cijene: od 1499 do 5000 / sr.

  • Endokrinolozi - široka baza specijalista
  • 269 ​​recenzije liječnika na PROFI.RU
  • Endokrinolozi u Moskvi od 1499 rubalja / konv.

Mjesto primanja

Vidi također

Cijene: od 1499 do 8500 / sr.

Cijene: od 950 do 3800 / sr.

Cijene: od 1499 do 11 763 / sr.

Cijene: od 1499 do 10 000 / sr.

Cijene: od 1599 do 6000 / sr.

Cijene: od 1499 do 15 000 / sr.

Cijene: od 1499 do 8000 / sr.

Cijene: od 1599 do 11 763 / sr.

Cijene: od 1499 do 12 500 / sr.

Cijene: od 1499 do 20 000 / sr.

Stvarne informacije o odabranoj usluzi

4.64 prosječne ocjene

Koji su simptomi i bolesti koje trebate ići do endokrinologa?

Obranila je prvu kvalifikacijsku kategoriju kao endokrinolog, dodatno se usavršila u suvremenim pristupima u liječenju dijabetesa tipa 1 i tipa 2, prateći klimakterij u žena s endokrinim bolestima, dječju endokrinologiju. Posjeduje značajno iskustvo u dijagnostici i liječenju bolesti štitne žlijezde, patologiji hipofize i nadbubrežne žlijezde, koju uspješno koristi tijekom ambulantnih konzultacija, kako odraslih tako i djece u multidisciplinarnom medicinskom centru. Kao certificirani stručnjak za terapiju pumpama, provodi selekciju i korekciju doza inzulina u bolesnika sa šećernom bolesti.
Liječnik prve kvalifikacijske kategorije.
Obrazovanje: klinička rezidencija, specijalnost - endokrinologija, Centar za endokrinološka istraživanja Ruske akademije medicinskih znanosti (2001); Tyumenska državna medicinska akademija, specijalnost - opća medicina (1999).
Napredni tečajevi: suvremeni aspekti liječenja šećerne bolesti tipa 1 i 2 (2003); liječenje menopauze u žena s endokrinim bolestima - terapija i praksa, Zavod za endokrinu ginekologiju Državne ustanove ENC RAMS (2004); Zavod za dječju endokrinologiju, MMA. IM Sechenov (2006); Psihosomatski poremećaji, Odjel za psihijatriju i psihosomatiku MMA. IM Sechenov (2009).
Certifikati: terapija inzulinom s pumpom; Endokrinologija, PFUR (2015.).
Stažiranje: Zavod za endokrinologiju i dijabetologiju, Pedijatrijski fakultet (2011); jedinica za intenzivnu njegu u klinici "Leonberg", Njemačka (2016).
Medicinsko iskustvo - 17 godina.

Recenzije

Liječnik najviše kvalifikacijske kategorije s najbogatijim tridesetogodišnjim medicinskim iskustvom. Opsežna teorijska znanja i sve potrebne praktične vještine omogućuju stručnjaku pravodobno i točno dijagnosticiranje i liječenje dijabetesa, bolesti štitnjače, hipofize, nadbubrežnih žlijezda i drugih endokrinih patologija u odraslih i djece.

Recenzije

Endokrinolog s više od 40 godina iskustva, 1973. godine obranio je svoj rad o patologiji hipofizno-hipotalamičkog sustava, redovito potvrđuje najvišu kvalifikacijsku kategoriju. Do 2012. godine bio je na čelu endokrinološkog odjela poliklinike medicinskog centra Ureda predsjednika Ruske Federacije. Ovjerena je domaćim i međunarodnim programima za dijabetologiju. Iskustvo i redovito sudjelovanje u obrazovnim programima o aktualnim pitanjima u liječenju bolesti organa endokrinih patologija omogućuje Borisu Vasilievichu da učinkovito koristi i najbolje preporuke ruske znanosti i dostignuća moderne međunarodne prakse.

Liječnik endokrinolog najviše kategorije (1990.). Kandidat medicinskih znanosti (1973.).
Redovito se usavršavao na Zavodu za endokrinologiju Akademije za poslijediplomski studij.
Domaći i međunarodni certifikati o dijabetesu, pretilosti, bolesti štitnjače.
Više puta je govorio na ruskim i međunarodnim kongresima i kongresima o raznim pitanjima endokrinologije. Autor je više od 30 glavnih znanstvenih radova o endokrinologiji i neuroendokrinologiji.
Medicinsko iskustvo - preko 40 godina.
Boris Vasiljevič preuzima "Kliniku moderne medicine". IAKI”.
Pacijenti se primaju na adresu:
Moskva, pl. Pobjeda, 2, st. 1.

Ovlašteni endokrinolog prve kvalifikacijske kategorije. Određuje se odraslima zbog potrebe dijagnosticiranja i liječenja patologije hipotalamo-hipofiznog sustava, dijabetesa, tumora i difuznih procesa u štitnoj žlijezdi. Ispravlja hormonsku terapiju, optimizira unos inzulina i oblikuje programe rehabilitacije nakon operacija na endokrinim žlijezdama. Aktivni član profesionalnih zajednica. Više od 25 godina iskustva u medicinskoj praksi prikazano je u 10 znanstvenih publikacija.
Liječnik prve kvalifikacijske kategorije.
Obrazovanje: klinička rezidencija u terapiji u podnožju gradske bolnice u Mogilevu (1987); Državni medicinski institut Grodno, specijalnost - opća medicina (1986).
Osnovna specijalizacija iz endokrinologije na Beloruskoj medicinskoj akademiji poslijediplomskog obrazovanja (1989.).
Tečajevi osvježavanja: Aktualni problemi bolesti štitnjače i dijabetologije (1991.); Klinička dijabetologija i pretilost (1995, 1997); Bolesti štitnjače (2006); Odabrana pitanja tiroidologija (2008); Klinička dijabetologija i pretilost (2008); Dijabetes i pretilost, dijagnoza, liječenje (2010); Bolesti hipotalamičko-hipofiznog sustava (2005, 2010); Klinička dijabetologija i patologija štitnjače (2012); Opća pitanja endokrinologije (2013.).
Certifikati: Ultrazvučna dijagnostika (2015); Endokrinologija (2013.).
Član Udruge Ruskog društva za dijabetologiju, endokrinologa.
Stalni sudionik godišnjih konferencija: Aktualni pristupi dijagnostici i liječenju bolesti štitnjače; Šećerna bolest. Inkretini: novi izgled u liječenju dijabetesa tipa II; Endokrina patologija i trudnoća.
Autor više od 10 članaka o tiroidologiji.
Medicinsko iskustvo - 29 godina.

Recenzije

Elena Nikolaevna kao dijetetičar i endokrinolog bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesnika s dijabetesom, bolesti štitnjače, nadbubrežne žlijezde, hipofize, osteoporoze, prekomjerne težine. Programi mršavljenja, pojedinačne dijete, provode bio-impedancijske studije sastava tijela.
Obrazovanje: Godine 1982. diplomirala je na Državnom medicinskom institutu u Yaroslavlu.
Tečajevi usavršavanja: Godine 1992. završila je stručni program prekvalifikacije na specijalitetu “Endokrinologija” na temelju Državnog instituta u Kirovu Lenjingradu. Godine 1994. završila je stručni prekvalifikacijski program na specijalističkoj “Endokrinologiji” na temelju Medicinske akademije u Stavropolu. Godine 1997. završila je stručni program prekvalifikacije na specijalističkoj "Endokrinologiji" na Tverskoj medicinskoj akademiji. Godine 2004. završila je stručni program prekvalifikacije na specijalističkoj “Endokrinologiji” na Ruskoj medicinskoj akademiji poslijediplomskog obrazovanja. Godine 2009. završila je stručni program prekvalifikacije na specijalističkoj “Endokrinologiji” na Ruskoj medicinskoj akademiji poslijediplomskog obrazovanja. 2010. godine završila je stručni prekvalifikacijski program na specijalističkoj školi diabetes mellitus u Endocrinological Scientific Centru. Godine 2011. završila je stručni program prekvalifikacije na specijalitetu "Osposobljavanje u osteoporozi" u Artrološkom centru. U 2015. godini završila je stručni program prekvalifikacije na specijalističkoj “Dietologiji” u Istraživačkom institutu za prehranu Ruske akademije medicinskih znanosti. Godine 2015. završila je stručni program prekvalifikacije na specijalitetu “Andrologija” na Ruskom sveučilištu prijateljstva naroda.
Certifikati: endokrinologija: vrijedi do 07.06.2019.
Sudjelovanje u događajima: 2009. i 2010. godine Elena Nikolaevna sudjelovala je na kongresu „Čovjek i medicina“, pohađala školu za vježbanje ateroskleroze i endokrinologije.
Opća praksa: iskustvo kao endokrinolog - 24 godine. 1992. - 2012. - MZH “Rzhevskaya CRH”, Rzhev, endokrinolog 1982–2004. - MZH “Rzhevskaya CRH”, Rzhev, liječnik opće prakse. 2010 - n / u - Medicinski holding "SM-Clinic". Liječnik najviše kvalifikacijske kategorije.

Recenzije

Godine 1977. prošla je kliničku edukaciju iz endokrinologije, 1996. godine obranila i redovito potvrđuje najvišu kvalifikacijsku kategoriju na specijalnosti. Ponavljano se usavršavala u aktualnim temama u liječenju šećerne bolesti, štitne žlijezde i gonadne patologije. Sudjelovala je u znanstvenim istraživanjima vezanim uz povećanje učinkovitosti terapije dijabetesa među različitim skupinama stanovništva. Više od 40 godina prima pacijente starije od 18 godina zbog cjelovitog popisa pitanja vezanih uz dijagnozu, liječenje i prevenciju komplikacija kod bolesti endokrinih žlijezda.
Doktor najviše kategorije kvalifikacije (1996.).
Obrazovanje: klinička rezidencija na Središnjem institutu za napredne medicinske studije, specijalnost - endokrinologija (1977); stažiranje, specijalnost - terapija na temelju Moskovske gradske bolnice №13 (1972); Prvi moskovski medicinski institut, specijalnost - medicinska djelatnost (1971.).
Tečajevi osvježavanja: Klinička dijabetologija (1988); Klinika, dijagnostika i liječenje endokrinih bolesti, RMAPO (1994); Šećerna bolest. Patologija štitne žlijezde, patologija genitalnih žlijezda, RMAPO (2004).
Napredni kolegiji: Odabrana pitanja kliničke endokrinologije, COLIUV; Endokrinologija, RMAPO (1999).
Sudjelovala je u istraživanju: Sigurnost i djelotvornost fiksne kombinacije metmorfin-glipizida kao terapije prve linije u bolesnika s dijabetesom tipa 2 s neodgovarajućom kontrolom glikemije tijekom prehrane i vježbanja (2001); Usporedba djelotvornosti moksomedina i metformina u kontroli glikemije u bolesnika s prekomjernom tjelesnom težinom, blagom hipertenzijom i poremećajima tolerancije glukoze ili s blagim dijabetesom tipa 2, terapija prehranom (od 2003.).
Medicinsko iskustvo - 40 godina.
Larisa Nikolaevna upisuje Kliniku moderne medicine. IAKI”.
Pacijenti se primaju na adresu:
Moskva, pl. Pobjeda, 2, st. 1.

Recenzije

Provodi korekciju poremećaja metabolizma ugljikohidrata individualnom selekcijom terapije za snižavanje glukoze. Propisuje liječenje lijekovima u kombinaciji s izloženošću bez lijekova kako bi se spriječile rane i kasne komplikacije dijabetesa. Provodi diferencijalnu dijagnozu nadbubrežnih i endokrinih poremećaja na razini hipotalamičko-hipofiznog sustava.
Liječnik najviše kvalifikacijske kategorije. Kandidat medicinskih znanosti.
Obrazovanje: poslijediplomski (1998.) i klinički rezidencijalni (1996.), specijalnost - endokrinologija, RMAPO; Rusko državno medicinsko sveučilište. NI Pirogov, specijalnost - medicinska djelatnost (1994.).
Certifikat: Endokrinologija, PMSMU. IM Sechenov (2012).
Tema diplomskog rada: "Dijagnoza i kriteriji učinkovitosti liječenja endokrinih oftalmopatija" (1999).
Tečajevi osvježavanja: Endokrinologija; Andrologija i ginekološka endokrinologija djetinjstva i adolescencije.
Medicinsko iskustvo - 23 godine.

Recenzije

Liječnik prve kvalifikacijske kategorije. Kandidat medicinskih znanosti (2009.).
Obrazovanje: poslijediplomski (2008), stažiranje (2000), specijalnost - pedijatrija; Irkutski državni medicinski fakultet, specijalnost - pedijatrija (1999).
Tečajevi za osvježavanje znanja: Pedijatrijska endokrinologija, PMGMU. IM Sechenov (2011); Pedijatrijska endokrinologija, Irkutska državna medicinska akademija medicinskih znanosti (2014).
Autor je oko 50 znanstvenih publikacija, smjernica i priručnika za liječnike.
Medicinsko iskustvo - 16 godina.

Recenzije

Kompetentni endokrinolog s iskustvom od preko 20 godina. Doktorska disertacija posvećuje se sveobuhvatnoj studiji o različitim mogućnostima tijeka hiperprolaktinemije. Veliku pozornost posvećuje pravodobnom otkrivanju komplikacija različitih endokrinih bolesti: dijabetes melitusa, hipo-i hipertireoidizma, itd.
Liječnik najviše kvalifikacijske kategorije. Kandidat medicinskih znanosti.
Obrazovanje: Klinička postdiplomska škola (1996.) i Klinička rezidencija (1993.), specijalnost - endokrinologija; Prvo ih MGMU. IM Sechenov, specijalnost - medicinska djelatnost, diploma s počastima (1991.).
Certifikati: endokrinologija (2011); dijabetologija (2010); Socijalna higijena i zdravstvena organizacija (2002); GCP (2013).
Doktorska disertacija na temu: Patološka hiperprolaktinemija i njezine psiho-endokrinološke značajke (2000.).
Članstvo u profesionalnim udrugama: član Moskovske udruge endokrinologa; Član je Moskovskog društva za dječju neurokirurgiju.
Medicinsko iskustvo - 20 godina.

Recenzije

Doktorica najviše kvalifikacijske kategorije u endokrinologiji (od 2005.).
Obrazovanje: stažiranje u terapiji (1984); MSMSU njih. AI Evdokimova (1982).
Profesionalna prekvalifikacija u endokrinologiji, MSMU. AI Evdokimova (1989).
Daljnje obrazovanje: „Organizacija zdravstvene zaštite i javnog zdravlja“ (2015.); "Dijagnoza i liječenje bolesti zglobova", MGMSU njih. AI Evdokimova (2014); "Aktualna pitanja endokrinologije", MSMU njih. AI Evdokimova (2012).
Član je Europske udruge za proučavanje šećerne bolesti (EASD, od 2009.), Ruske udruge endokrinologa (od 2001.).
Autor je više od 80 članaka o dijabetologiji, pretilosti, tiroidologiji, endokrinoj neplodnosti, adrenalnoj insuficijenciji, endokrinoj hipertenziji, metaboličkom sindromu; knjige za pacijente "dijabetes".
Medicinsko iskustvo - više od 35 godina.

Vrhunski endokrinolozi

Mikhaleva Oksana Grigorievna

Pedijatrijski endokrinolog. Dijagnosticira i liječi endokrine bolesti i stanja u djece i adolescenata. Autor je oko 50 znanstvenih publikacija, smjernica i priručnika za liječnike. Uključeno u registar stručnjaka osiguravajućih društava na specijalitetu "Pedijatrijska endokrinologija".

Trošak prijema - 2600 rubalja.

Recenzije

Po treći put sam posjetio ovog liječnika. Veliki stručnjak! Oksana G. puno mi je pomogla, dala preporuke. Pokušava razumjeti i poslušati pacijenta. Preporučujem ovog liječnika!

Dzidzaria, Marina Igorevna

Endokrinolog, nutricionist, zamjenik glavnog liječnika u Centru za reproduktivno zdravlje "SM-klinika". Bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesnika s bolestima hipofize i nadbubrežne žlijezde, štitnjače, šećerne bolesti tipa 1 i 2, pretilosti, itd. Autor je više od 35 znanstvenih publikacija. Sudjeluje na međunarodnim i domaćim kongresima, konferencijama i seminarima o aktualnim pitanjima moderne endokrinologije.

Trošak prijema - 2600 rubalja.

Recenzije

Sve je prošlo dobro, sve je bilo pozitivno, bez problema, svidjelo mi se. Liječnik je volio brigu, iskustvo, razumijevanje mojih problema, pomogao mi je.

Tema: Savjetujte endokrinologa u Moskvi, molim.

Opcije teme

Savjetujte endokrinologa u Moskvi, molim

Marusya2009, bojim se da je za mene to preskupo

Marikol, možda me onda možeš posavjetovati s dobrim ginekologom-endokrinologom?

nema takvog liječnika - to je čisto ruski losion.

"Preporučuje se savjetovanje s ginekologom. Da, samo ginekolog, jer svi se sjećamo da specijalitet" ginekolog - endokrinolog "ne postoji, jer je nemoguće, jednostavno nemoguće - raditi kao ginekolog bez poznavanja ženske endokrinologije. Teoretski, naravno, moguće je, ali s praksom počinju problemi. " http://doktor-natasha.livejournal.com/13886.html

Izlaz je u osnovi pogrešan. To bi trebalo zvučati ovako: ako ne želite gubiti vrijeme na liječnike i testove, morat ćete ga ionako potrošiti. Za privatnu kliniku nije jamstvo. Liječnici ne stižu iz zraka, nego iz istih državnih poliklinika i iz istih medicinskih fakulteta. I moramo tražiti stručnjaka, a ne neku vrstu "privatne klinike". Potražite metodu istraživanja među rođacima, prijateljima, poznanicima, forumima itd. A to nije jamstvo. Među preporučenim osobama, naišao sam apsolutno bez liječnika, unatoč titulama i titulama, te liječnicima od Boga. Ne možete unaprijed pogoditi.

Usput, privatna klinika je plaćeni prijem. Pogodite tri puta da je za liječnika isplativije da vas odmah ili dugotrajno i turobno izliječi "tražiti uzrok bolesti"? Ako je liječnik savjestan i inteligentan - prvi. Ako ne, dobro.

I zašto se onda sramiti?))
drsko oglašavanje. 8-)

PS
Savjeti svima nepoznatim nadimcima, u načelu, nemaju nikakvu praktičnu vrijednost.

Irianna, u ******, gdje sam pretpostavio da će biti testiran na hormone. Endokrinolog ****** propisao je tretman koji je brzo dao rezultate. Zaključujem: ne želite trošiti vrijeme na liječnike i testove - odmah idite u dobru privatnu kliniku. [/ Quote]

Glup razvod i besplatno oglašavanje!
Bio sam u ovoj Bronnikovi, u cm-klinici. U pokretu, od prvog priznanja, tetka mi je dodijelila Tysh testove za 20. Zamolila sam je da ukloni svoj dio, jer skupo. Očistila je.. na tisuću! na kraju sam obavio te testove negdje drugdje, ne u CM klinici.
A kada je došao drugi put, Bronnikova je već promijenila pogled, kada je saznao da im nisam dao testove. Oni će vidjeti iz ovog postotka nisu krhki! oči, od tog trenutka, odmah sam postao nezahvalan klijent)))
Napisala mi je popis lijekova, od kojih je jedan posve nepoznat, i počeo sam ga piti, a zatim sam pročitao recenzije o tim kotačima i kantama. Sve, više sam na ovom "posebnom" ili stopalu)))

Loren, zašto mi nisi dodao moje riječi ?!

Savjetujte dobrog endokrinologa u Moskvi.

Djevojke savjetuju kompetentnog, dobrog endokrinologa u Moskvi, molim.

Najbolji liječnik - obožavam ga - Shilin D.Ye. Potrebno je na različitim mjestima. Najviše proračuna, u regiji od 1600 p. - Dječja klinika Semashko na Frunzenskaya (morate nazvati registra i prijavite se). Čak i za skupe traje http://www.petrovka-med.ru ovdje, naći ćete ga na popisu liječnika. Njegov je pristup ovaj: on bira metodu liječenja i sve vam objašnjava. Tada sami kontrolirate proces i dođete do njega ako nešto nije u redu s testovima. Profesor je, predaje čak iu inozemstvu, ali u isto vrijeme (što se rijetko događa) izvrsni liječnik! S njim sam već četiri godine i jako mi je drago što postoji liječnik kojem se može vjerovati, koji liječi, ne liječi i ne pumpa novac, priča užasne priče.

I ja sam nedavno tražio praktičnog endokrinologa. Srodnik je imao IVF s dijabetesom i liječio ga je Eltsova E.I. Otišao sam s njom s hormonskim neuspjehom i nedostatkom trudnoće. Mjesečno može biti s intervalom od tri mjeseca. Za sada je propisala liječenje, upozorivši da će nakon dugotrajnog izostanka trudnoće nakon tečaja trebati IVF. Još se liječim, dobro se prilagođavam... njezina je terapija prilagodila ciklus, premda je prije toga pila razne lijekove, ali to je bila mrlja, a onda općenito tišina. Tretiram Eltsovu još tri mjeseca, mogu samo reći dobre stvari. Ona sada radi za mamu, prije nego što je naučila u GKB-u 63, 10 godina.

Recenzije endokrinologa u Moskvi

  • On prima prijem u klinici "Medical Center Trustmed na Taganku" u
    Moskva, okrug Tagansky, ul. Alexandra Solženjicin 5, st. 1
  • Vodi recepciju u klinici "Medical Center K-Medicine" u
    Moskva, Ostankinski okrug, Prospect Mira, 105, st. 1
  • Vodi recepciju u klinici "Klinika №1 u Lublinu" na adresi
    Moskva, okrug Lyublino, st. Krasnodarskaya, 52, str. 2
  • Primljena je u klinici "Čudotvorni liječnik na školskoj školi 49" u
    Moskva, okrug Tagansky, ul. Škola d. 49
  • Vodi recepciju u klinici "Najbolje klinike na Krasnoselskaya" na
    Moskva, Basmanny district, st. Nizhnyaya Krasnoselskaya d. 15/17
  • On prima prijem u klinici "Medical Center Trustmed na Taganku" u
    Moskva, okrug Tagansky, ul. Alexandra Solženjicin 5, st. 1
  • Ona prima recepciju na klinici "ABC Medicine na Kolomenskoj" u
    Moskva, Nagatino-Sadovniki okrug, Andropov avenija, 42, blok 1
  • Ona prima recepciju na klinici "SM-Clinic on Clara Zetkin" na adresi
    Moskva, okrug Voikovsky, ul. Clara Zetkin 33, Bldg. 28
    iu drugoj klinici

Najnovije recenzije

  • Svetlana
  • 2019/04/03

Pregled Tatjana Ivanovna Krasnikova

Liječnik je pažljiv, osjetljiv i kompetentan. Pažljivo je pregledala sve dokumente, pažljivo pogledala istraživanje koje smo imali i dali preporuke za liječenje. Zadovoljan prijemom. Dekor je bio vrlo ugodan.

  • Andrija
  • 2019/04/03

Pregled Vartanyana Tatiana Stanislavovna

Liječnik je pažljiv! Liječnik me ugodno susreo, ispitao i polagao testove. Moj tretman je tek počeo, tako da ne mogu ništa reći o svojim profesionalnim vještinama.

  • anonim
  • 2019/04/03

Kuznetsova Elena Yuryevna

Možda je dobar liječnik, pažljiv, ali pohlepa stvara siromaštvo. Prvi prijem koštao je 1300, ali sam napisao 1750 u pozadini plaćanja, jer sam bio doveden u takvo stanje da sam mislio da neću primijetiti. Sve je vodilo do EKG-a, zatim do ultrazvuka srca, mislila sam da sam jedina, pročitala komentare i shvatila da je to njihov sveobuhvatan, testiran ispit. Došao je do njih zdrav, napustio je pacijenta, jer su takve dijagnoze upućene da možete umrijeti u uredu. Otišao sam u kardiologiju, ništa nije potvrđeno. Kardiolog ne razumije pojam sportskog srca, a maratonci imaju puls u miru 35 otkucaja. Sada srce boli nakon dijagnoze i ne prolazi. Nemojte ići, bolje platiti za nekoliko tisuća više.

  • voljeni
  • 2019/03/03

Murashko (Mirina) Ekaterina Yuryevna

Liječnik je propisao testove i vodio nutricionistički dnevnik, a na sljedećem sastanku propisat će određeni tretman. Pozoran liječnik, u dobroj vjeri na njihov rad.

  • Galina
  • 2019/03/03

Pregled Vartanyana Tatiana Stanislavovna

Volio sam pažljiv stav liječnika. Poslala me je na testove i dodatna istraživanja, naredila mi je da ih ponovno uzmem.

  • Helena
  • 2019/03/03

Pregled Verbovskaya Anna Pavlovna

Anna Pavlovna je kompetentna liječnica, ponovno ću joj se obratiti. Liječnik mi je napisao upute o kontaktu liječnika i dao preporuke.

  • anonim
  • 2019/03/02

Pregled Verbovskaya Anna Pavlovna

Vrlo dobar liječnik, detaljno razjašnjava sve okolnosti, objašnjava sve što nije jasno, pažljivo pristupa procesu liječenja.

Endokrinolozi u Moskvi (1710 liječnika)

Trošak od

Trošak od

Trošak od

Trošak od

Kako upisati endokrinologa u Moskvi?

Odaberite jednog od 1710 endokrinologa po ocjenama i recenzijama, prijavite se telefonom ili internetom.

Endokrinolog u Moskvi: cijena prijema

Trošak primanja endokrinologa u Moskvi od 600 rubalja. do 12277 rub.

Savjetujte endokrinologa u Moskvi

Pronađeno 643 mišljenja o najboljim endokrinolozima.

Tko je endokrinolog

Endokrinolog dijagnosticira, upozorava i liječi bolesti ljudskog endokrinog (hormonalnog) sustava. Postoje dva velika odjeljka endokrinologije:

  • pedijatrijska endokrinologija, koja rješava probleme rasta, patologije i spolnog razvoja kod djece i adolescenata;
  • opća endokrinologija, koja rješava probleme endokrinog sustava u odraslih. Ovisno o bolestima, endokrinolozi mogu dijeliti po specijalizaciji.

Što bolesti tretira

Endokrinolog se bavi takvim bolestima kao:

  • dijabetes insipidus - kršenje hipofize i hipotalamusa, što izaziva žeđ i mokrenje;
  • dijabetes melitus - bolest koja se javlja zbog nedostatka hormona inzulina;
  • endemična gušavost - povećana štitnjača zbog nedostatka joda;
  • autoimuni tiroiditis - kronična upala štitnjače zbog nedostatka imunološkog sustava;
  • kršenje metabolizma kalcija - povećan ili smanjen kalcij u krvi;
  • ostali poremećaji endokrinog sustava: pretilost, spolne i reproduktivne disfunkcije, gigantizam, osteoporoza, slabost mišića i letargija, neuropsihijske abnormalnosti.

Što tretira organe

Endokrinolog pregledava i liječi:

  • štitnjača;
  • hipofiza i hipotalamus;
  • nadbubrežne žlijezde;
  • gušterače;
  • pinealnog tijela.

Kada ići na konzultacije

Endokrine bolesti manifestiraju se na različite načine i imaju široku simptomatologiju. Stoga pacijent nije uvijek siguran kada treba ići kod endokrinologa. U pravilu upućivanje vrši liječnik opće prakse.

Međutim, simptomi koji ukazuju na abnormalnosti u endokrinome sustavu mogu se identificirati:

  • slabost, pospanost i umor;
  • promjene težine bez očiglednog razloga;
  • kršenje menstrualnog ciklusa;
  • česta depresivna stanja;
  • promjene raspoloženja, slaba koncentracija;
  • lupanje srca, osjećaj vrućine ili zimice;
  • rukovanje ili noge;
  • poremećaj spavanja, konstipacija, oticanje, gubitak apetita;
  • prekomjerno znojenje;
  • gubitak kose.

Također je preporučljivo posjetiti endokrinologa prilikom planiranja trudnoće, nošenja djeteta, prije početka menopauze i nakon postizanja 45-50 godina starosti.

Najbolji liječnici endokrinologa Moskve

Pacijent s rakom otkrivenja.

Sve o čemu pišem ispod je vrlo osobno. I dugo sam skrivao bolest. Najvjerojatnije će blog vremenom biti izbrisan i postavljen anonimno. Možda će moje iskustvo nekoga spasiti od pogrešaka. Pa, onda se vraćam od bolesti i nemam pravo zadržati u neznanju ljude koji mi daju streljivo. :) Ja ću početi prvo, kako sam se razbolio) postoji slučajnost: 1) genetika U mojoj obitelji bilo je mnogo pacijenata oboljelih od raka 2) 2004. godine rodila sam se Arseny, kojem je dijagnosticirana cerebralna paraliza zbog ozljede na rođenju.

Savjetovati dobrog endokrinologa.. Medicina i zdravlje

Ovdje su mi gotovo svi liječnici, hvala, djevojke! Sada je potreban endokrinolog. *** Tema je premještena s konferencije "SP: sjednice"

Građani će identificirati najbolje terapeute, pedijatre i medicinske sestre.

Prvi put pobjednici će biti izabrani od strane samih Moskovljana, cijeneći profesionalnost, dobru volju i vještine međuljudskih odnosa gradskih medicinskih radnika. 26. travnja projekt „Aktivni građanin“ pokreće glasovanje o izboru najboljeg okružnog terapeuta klinike za odrasle. Svi liječnici opće prakse koji rade u poliklinikama podređenim Odjelu zdravstva u Moskvi sudjeluju u gradskom natjecanju. Pobjednici natjecanja bit će najbolji od nekoliko tisuća okružnih policajaca.

treba endokrinologa. Medicina i zdravlje

Djevojke, pomozite pronaći dokazanog liječnika u Moskvi. Ciste mojih prijatelja u grudima stalno se formiraju, već je bilo nekoliko operacija. rekli su da hitno treba provjeriti štitnu žlijezdu i endokrini sustav, inače će se ponoviti. Poželjno je južno od Moskve, ali će svako područje učiniti. Hvala vam! Stvarno želim pomoći dobroj osobi, iako ću vam pomoći pronaći liječnika.

Tražim endokrinologa u Moskvi. Zdravlje žena

Zapravo, SABJ. Tražim dobrog nutricionista-endokrinologa koji se bavi problemima prekomjerne težine. Kako ne bi vikali s ulaza, “Less Zhrite”, ali je normalno govorila s klijentima i pomagala u postizanju dobrih rezultata. Sada imam kolaps u mršavljenju, polako gledajući tako pametnog liječnika.

Reci mi dobrog liječnika. Trudnoća i porođaj

Pozovite dobrog liječnika ginekologa-endokrinologa u SAD-u ili SWAD-u u Moskvi, bit ću vrlo zahvalan.

trebam dobrog endokrinologa u Moskvi i / ili MO. usvojenje

Nemojte me protjerati s mojim pitanjem (moderatori). Poznata djevojka, 8-9l, ispostavilo se da je dijabetes melitus, ležao na pregledu u Tushinu, propisao inzulin ubod, ali se ne uklapa, tijelo ga ne opaža, ali čini se da se jetra povećava od nje u djeteta. Liječnici zapravo ne govore ništa, ali šećer još nije pod kontrolom. Tip dijabetesa također nije definiran. Trebamo dobrog liječnika da otkrijemo dok ne nađemo, možda je netko uključen.

Znate, kad je riječ o zaista ozbiljnim stvarima, vjerujem samo državnim institucijama s poviješću i tradicijom. U ovom slučaju, to je institut endokrinologije, ima institut dječje endokrinologije.

Što mogu reći iz osobnog iskustva: ni u kojem slučaju nemojte ići u Endokrinološki centar u Taganki. Njihovi oglasi su posvuda u očima, au tražilicama pada na prvo mjesto. Obećali su mi da ću izliječiti (!) Ja za 80 dijabetesa, čini se, tisuće rubalja. I prekinuli su se kolektivno i vješto, da. Uplašen koliko su mogli. S obzirom na to da, pa, uopće nisam sumnjičav, da nije bilo medicinskog muža, možda bi me vodio. Mogu zamisliti kako će ta strašila djelovati na majku djeteta.

Savjetujte dobrog endokrinologa u Moskvi.

slučajno otkrili čvor na štitnoj žlijezdi (u nedostatku mjesta gdje ću se okrenuti, započet ću s državnom klinikom, ali nema nade za kompetentnu pomoć.

Trebamo dobrog endokrinologa. Medicina i zdravlje

Savjetujte, pozh-that, dobar endokrinolog, brat stavite dijabetes, prošli tjedan se osjeća strašno, liječnici iz okružne klinike i iz klinike za osiguranje ne mogu razumjeti razlog. Dobar stručnjak je vrlo potreban. Moderatori, nemojte prenositi, pozh, pomoć je vrlo potrebna iu profilu tišine. *** Tema je premještena s konferencije "SP: sjednice"

Savjetujte dobro plaćenim dječjim endoklinologom u Moskvi.

Malo se brinem o maloj visini i težini moje kćeri, ali više o slaboj dinamici: kćer od 3 godine, pola godine kod kuće, za to vrijeme samo + 500g i + 2cm. Uzela sam kćer 10,5 kg, 82 cm u 2,5 godine. Želim pokazati dobrom endokrinologu. Savjetujte dobrog liječnika, bolje je ako je "tematski", radeći i kod naše djece. Hvala unaprijed!

Tražim ginekologa-endokrinologa. Planiranje trudnoće

Djevojke, zdravo svima! Prema preliminarnim podacima, morat ću posjetiti ginekologa-endokrinologa. Ne ginekolog, ne endokrinolog, nego taj specijalist. Bio sam na prijemu jednog endokrinologa, koji mi je savjetovao da odem u Moskvu (živim u Korolyovu) u Yarovayu (ako se ne varam, Institut za endokrinologiju. Nešto slično). Znam da ovdje ponekad rade s hormonima, je li itko čuo za tog stručnjaka (Zemlja je tijesna)? I kako, po vašem mišljenju, treba ići.

Tražim savjet. Ostala djeca

Stvarno želim pitati :) Općenito, imamo još jedan problem: dijete ne raste, ili pak raste katastrofalno sporo. Vrlo malo! 6 godina 108 cm i težina 16 kg. Nema apetita! Želim ga potpuno ispitati, jer postojala je nada da će, kod kuće, rasti, nažalost. Razumijem da trebate endokrinologa. Gdje drugdje? Enzimi proći? Čitam da nekako određujem starost kostiju - na koga se trebamo obratiti? Općenito, što još ispitati? Hvala vam!

Tražim one kojima liječnici ne mogu dijagnosticirati!

Djevojke! Tražim one kojima liječnici ne mogu postaviti dijagnozu, koji pate od nekog zdravstvenog problema, ali od kojih ne mogu odrediti. Svatko tko je naišao na takav problem može besplatno prikupiti konzultacije oko njih. Na kanalu "Rusija" pokrenut je novi projekt vezan uz dijagnozu bolesti. Ako vam se ne može dijagnosticirati dugo vremena, ako imate bolest koju lokalni liječnici ne mogu naći, pišite na: [email protected] U pismu opišite svoj detalj detaljno.

Savjetovati dokazanog ginekologa / ginekologa-endokrinologa..

Dobar dan! Prijatelj je u potrazi za dobrim ginekologom ili ginekologom-endokrinologom u Moskvi. Polazište: djevojčica od 15 godina, 46 kg. Nastala je dojka, ali potpuno odsustvo menstruacije, hormoni su normalni. Liječnici sliježu ramenima i govore: čekajte! Hvala unaprijed na odgovorima.

Savjetujte endokrinologa (Moskva). Zdravlje žena

Najstarija kći ima problem sa štitnjačom (izgleda kao gušavost). Možda netko ima preporuke, gdje, kojem određenom liječniku možete otići vidjeti. Živimo u moskovskoj regiji, u blizini nema pristojnih liječnika. I ne mogu ni zamisliti gdje možete naći dobrog stručnjaka.

Molimo vas da savjetujete dobrog liječnika. Zdravlje žena

Dobro došli! Molimo vas da savjetujete dobrog ginekologa i endokrinologa u Moskvi (problem s amenorejom).

Molimo vas da savjetujete dobrog liječnika. Medicina i zdravlje

Dobro došli! Molimo vas da savjetujete dobrog ginekologa-endokrinologa u Moskvi (po mogućnosti u tvrtki). Problem povezan s amenorejom.

Potraži endokrinologa pliz. Planiranje trudnoće

Djevojke, ovdje netko mora biti s dobrim endokrinologom. Prijatelj ima velike probleme s hormonima, ali ne zna kamo. Molim vas, savjetujte gdje se obratiti?

5 liječnika za trudnice: oftalmolog, endokrinolog i drugi.

Liječnici za buduću majku: što i kada. Planiranje posjeta stručnjacima

Djevojke, molim vas recite mi dobrog endokrinologa.

Dokazano endokrinologa je vrlo potrebno da i reći i učiniti. Teritorijalno - Zelenograd, sjeverno od Moskve, ali ako je potrebno i mi ćemo ići dalje. Možda netko razumije situaciju. Već 32 tjedna, prema ultrazvuku (zadnji jučer) i dopleru, sve je u redu s bebom, ttt, težina - 2 kg. Zaseda s hormonima štitnjače. Kada sam se registrirao na LCD-u (početak drugog tromjesečja), izvršio sam analizu hormona - ali ih je terapeut izgubio. Zatim je otišla na odmor i tako dalje. odnosno sada jednostavno nisu. Imam ovaj.

O centru.. Vijesti i osvrti medicinskog centra. Zajednice.

Multidisciplinarni medicinski centar "Emaklinik" nastao je kao rezultat prirodnog rasta tima Klinike ART "Djeca iz epruvete". Za trinaest godina suradnje formiran je visoko stručni tim istomišljenika specijaliziranih za liječenje neplodnosti i asistiranih reproduktivnih tehnologija, ginekologije, andrologije i urologije. Sada su se našem timu pridružili izvrsni stručnjaci iz drugih područja medicine - u našem središtu prihvaćaju i vaskularne.

Kozmetičarka savjetuje?

Djevojke koje imaju dobru kozmetičarku, geografski prikladnu za nas? Samo do stvarno profesionalnog, a ne samo beskorisnog oglašivača. Molim vas da se pohvalite?

Dijabetes i liječenje: 7 mitova o bolesti. O bolesti

. Hipoglikemija je neugodno stanje (uz odgovarajuću obuku pacijent je u stanju eliminirati ga za 3-5 minuta), a za mali broj bolesnika to je opasno. No, prema američkim liječnicima (studija iz 2003.), učenici s dijabetesom koji redovito doživljavaju hipoglikemiju nisu lošiji od rezultata školske djece bez dijabetesa. Djeca s dijabetesom također će imati dijabetes, a to se pitanje obično javlja kod dijabetesa tipa 1. Nasljedna priroda bolesti uočena je samo u 5-10% djece oboljele od dijabetesa. Ako je dijabetes tipa 1 dijagnosticiran kod majke i oca je zdrav, onda je vjerojatnost da će se dijete razboljeti prije 20. godine života samo 1-3 godine.

Pedijatrijska endokrinologija u Medsi.

Pedijatrijska endokrinologija bavi se proučavanjem i liječenjem različitih bolesti i poremećaja endokrinog sustava u djece, uzimajući u obzir osobine vezane uz dob. Kontrola endokrinog sustava je još važnija jer hormoni reguliraju sve procese koji se odvijaju u organima i sustavima, uključujući sve procese rasta, puberteta i metabolizma. Glavni endokrinološki problemi koji se najčešće javljaju u djece i adolescenata uključuju: dijabetes; drugačiji.

Novi obrazovni projekt za djecu s dijabetesom.

Farmaceutska tvrtka Lilly najavila je pokretanje novog edukacijskog projekta za djecu s dijabetesom tipa I - u suradnji s Disneyem nastala je edukativna knjiga Coco i Happy Birthday Goofy. Knjiga govori o avanturama majmuna Coco, koji ima tip I dijabetesa. Djeca bolje opažaju informacije na razigran način, uz sudjelovanje bajkovitih likova, uz pomoć slikovito predstavljenih materijala, knjiga će nam omogućiti da razgovaramo o složenoj bolesti u raspoloživim za njih.

7 koraka za zamisliti: kako planirati trudnoću.

. U svakom slučaju, par će imati vremena vratiti zdravlje i roditi zdravo dijete. Korak # 1. Istraživanje Sveobuhvatni dijagnostički pregledi jedan su od najvažnijih zadataka s kojima se suočavaju budući roditelji. Gdje početi? Uz posjet ginekologu. Pa, ako je par pripremljen unaprijed za prvi prijem. Moramo se sjetiti naših kroničnih i nasljednih bolesti, približnog trajanja menstrualnog ciklusa, i zaplijeniti medicinsku iskaznicu za prijem, jer neke od bolesti koje su prenesene čak iu djetinjstvu mogu imati negativan utjecaj na zdravlje nerođenog djeteta. Detaljne informacije pomoći će liječniku da napravi najpotpuniju sliku budućeg pregleda, identificira probleme. Tijekom prijema ginekolog će pregledati i c.

Djevojke, trebate koordinate liječnika u Moskvi - kardiolog.

Djevojke, molim pomoć. Nije Moskovljanin, naša bolnica ne mrmlja, potrebno je barem dijagnosticirati rebetenku (ne moju, nego drugu djevojku iz mog grada, koja je tematska, ali ovdje nije registrirana). Simptomatologija je dječak, 15 godina, (biootolog je 100% alkoholičar, ali FAS nije uočen i nije obilježen) muči ga visoki tlak (glavobolje do povraćanja), stalno visoke razine hemoglobina. Liječnici su raširili ruke, 2 tjedna u bolnici - učinak je nula. Trebate se posavjetovati s dobrim.

Roddom uski profil. Rodilište

Specijalizirane terapijsko-profilaktičke i zarazne rodilišta: uzroci, uvjeti i postupak hospitalizacije budućih majki.

Uklanjanje štitnjače. Medicina i zdravlje

Mama ima čvorove štitnjače. Predlažu izbrisati sve, zajedno sa štitnjačom. Reci mi što prijeti, što očekuješ. Je li moguće bez operacije?

Mali stas. Dječja medicina

S malim rastom što učiniti? Moj sin ima 116 cm na 9 godina. Tko to može znati? Ili postoje neka poznata mala djeca? A ako tretirate gdje i kako?

Potraži dobrog endokrinologa u Moskvi. Medicina.

Ako netko zna gdje se u Moskvi nalazi dobar endokrinolog, molimo dajte koordinate. Vrlo je neophodno da se prije idućeg tjedna provjerite nadbubrežne žlijezde.

Najbolji endokrinolozi u Moskvi

Vodeća specijalistička klinika. Bavi se patologijama štitnjače, dijabetesom, osteoporozom, pretilošću, patologijama nadbubrežnih žlijezda. Redovito sudjeluje na znanstvenim konferencijama, uključujući inozemne i međunarodne. Autor je više od 30 članaka u specijaliziranim časopisima i priručnicima za studente i nastavnike medicinskih sveučilišta.

Liječnik je na klinici

Specijalizirana je za dijagnostiku i liječenje bolesti endokrinog sustava. Prilikom rada s osobama s prekomjernom tjelesnom težinom provodi se ponajprije potraga za glavnim uzrocima ovog stanja i njihovo uklanjanje, zatim se sastavlja dnevni i nutritivni režim, uzimajući u obzir individualne karakteristike i naknadno praćenje. U svojoj praksi posvećuje veliku pozornost radu s pacijentom, njegovoj obuci i objašnjavanju uzroka i posljedica kršenja, što doprinosi bržem postizanju dobrih rezultata liječenja. Autor 2 članka specijaliziranih publikacija.

Endokrinolog u Moskvi. Recenzije

Ostavite povratne informacije

Višegodišnje postojanje medicine izdvojilo je među svim liječnicima usko fokusiranih stručnjaka i onih čije područje znanja utječe na gotovo sve najvažnije funkcije u ljudskom tijelu. Ti liječnici uključuju endokrinologe, čije dužnosti uključuju dijagnozu, liječenje i prevenciju bolesti endokrinih organa koji proizvode hormone. Te biološki aktivne tvari zajedno s živčanim sustavom reguliraju rad svih unutarnjih organa. U početku se problemi s hormonima manifestiraju u poremećajima metabolizma, ali posljedice nepravilnog liječenja ili njegova odsutnost mogu biti još ozbiljnije. Endokrinolozi su obično liječnici opće prakse, tj. Oni rade izravno s cijelim nizom zadataka. Među liječnicima su i oni koji pohađaju dodatne tečajeve i dobiju titulu ginekologa-endokrinologa. Povratne informacije o tim stručnjacima pomoći će vam da pronađete ono što vam je potrebno.

Simptomi koji ukazuju na potrebu za savjetovanjem

Obično se prijem u endokrinologa provodi u smjeru terapeuta ili ginekologa. Međutim, opće stanje tijela može poslužiti i kao poticaj za savjetovanje. Važno je napomenuti simptome koji ukazuju na potrebu posjeta stručnjaku:

  • oštra promjena težine gore ili dolje;
  • učestalo mokrenje;
  • promjene raspoloženja, razdražljivost, apatija, depresija, pospanost;
  • promjena stanja - poremećaj ritma otkucaja srca, topline, unutarnjeg drhtanja;
  • stalna žeđ i suhoća u ustima;
  • bol u vratu, osjećaj "kome u grlu".

Kao gost mora posjetiti ginekologa-endokrinologa za trudnice. Povratne informacije o takvim konzultacijama iznimno su pozitivne, jer specijalist dijagnosticira stanje organa za unutarnje sekreciju u smislu karakteristika ženskog tijela.

Možete dobiti besplatan stručni savjet.

Ginekolog-endokrinolog u Moskvi. Recenzije

Sada većina opstetričara i ginekologa dobiva dodatnu specijalnost endokrinologa kako bi svoje znanje koristila za integriranu dijagnozu i liječenje problema neplodnosti, reproduktivnih poremećaja i liječenja trudnoće bolesnika.

Među brojnim stručnjacima u ovom području, istaknuo bih nekoliko ginekologa i endokrinologa, čiji su osvrti prepuni pozitivnih ocjena.

Multidisciplinarni dijagnostički centar Trustmed nudi usluge ginekologa i endokrinologa Kharitonove Julije Vasiljevne, čije je iskustvo 25 godina. Njezine profesionalne kvalitete bilježe svi klijenti, uključujući i one koji su bili u stanju prevladati neplodnost i imati dijete. Cijena usluga ovog stručnjaka je prilično demokratska i uključuje standardni skup usluga.

Vrijedno je spomenuti i rad ginekologa - endokrinologa u Moskvi, čije ocjene nisu samo sretni parovi koji očekuju bebe, nego i osobe koje su u braku duže od godinu dana. Ovo je Kiladze Liana Galaktionovna, koja radi u SM klinici u nekoliko specijalnosti. Njezino ukupno iskustvo je 28 godina.

Ne može proći doktor medicinskih znanosti koji se specijalizira isključivo za dijagnostiku i liječenje ženskog reproduktivnog sustava, naime Ovsyannikova Tamara Vasiljevna, koja radi u klinici funkcionalnih poremećaja. Nakon što je svojoj struci posvetila više od 31 godine, od svojih klijenata dobiva samo riječi zahvalnosti. Mnogi od njih uspjeli su prevladati neplodnost i imati punopravnu obitelj.

Dakle, ginekolozi - endokrinolozi u Moskvi, recenzije koje su razmatrane u ovom članku, kvalificirani su stručnjaci koji su promijenili sudbinu mnogih ljudi.

Trebate li pomoć pri odabiru ginekologa?

Ostavite svoj telefon, mi ćemo vas nazvati i preuzeti ginekologa besplatno, koji ima iskustva u liječenju vašeg problema.

Recenzije moskovskih endokrinologa

Recenzije i komentari o klinikama u kojima je liječnik endokrinolog. Kako pronaći dobrog endokrinologa?

U središtu pozornosti

Kurbanov TA liječnik samo gore!
Viša ON je jednostavno iznad svih pohvala!

ps Preporučam svima da obrate pozornost na akvarij!

Izražavam svoju zahvalnost endokrinolozi Gudovannaya L.N. - jasno objašnjava, uvjerava. Prijateljski liječnik, s humorom.

Nakon činjenice: vrlo zadovoljni s liječnicima: Belyaeva I.V. (enciklopedist, nikad ne prestaje iznenaditi), Popova S.A., Skorkina I.K., Tonu A.G.
I posebno hvala TA Dudchenko!

Dojam dr. Irtuganova, Nail Shamilyevich, za njegovu visoku profesionalnost i pažljiv odnos prema pacijentu.